Събития

Cekсуалност - любов, женственост, свобода | Tридневен трансформиращ тренинг

Cekсуалност - любов, женственост, свобода | Tридневен трансформиращ тренинг

Женственост и свобода чрез здрава сексуалност

OБУЧЕНИЕ ПОСВЕТЕНО НА ЗДРАВОСЛОВНАТА ЖЕНСКА СЕKСУАЛНОСТ!

Здравословна сekсуалност можем да имаме само ако сме напълно свързани със себе си и истинските си нужди. Създадох формат, който нарекох Сексуалност - любов, женственост, свобода – сексуално обучение за жени, което представлява ефективен метод на учене чрез преживяване, за да стигнем до истината за женската сексуалност. Обучението събира целия ми опит на психолог и преди всичко на жена, преминавала през различни сексуални проблеми, етапи на сексуалното възприятие и изразяване.

Преди да продължите изгледайте видеото:

Какво е здравословен секс?

Здравословен секс е онзи, който ви носи удоволствие и ви прави щастливи. Чрез него съхранявате дългогодишна връзка или семейство, в случай, че за вас това е ценност. Вашата здравословна сексуалност са преживявания породени от личните ви нужди и желания - всичко в нея се случва напълно доброволно, нищо не бива наложено отвън/филми, чуждо желание, опит или фантазия/, липсва всякакъв елемент на насилие. Преживяват се само приятни усещания. На мястото на чувството за вина застава повишеното себеуважение.

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ НА ОБУЧЕНИЕТО:

  • Обръщам внимание на това кое блокира сексуалността на жената. Какъв е опитът получен от детската и тийнейджърската въраст? Какъв е примерът, който са ни дали жените, които са ни отгледали и семейството като цяло?
  • Каква е природата на женската сексуалност? Какви са критериите за здравословна сексуалност? Кои са заблудите свързани със секса? Какво е индивиуална и партньорска норма? Какво помага на жената да прояви своята сексуалност и какво я ограничава? Как реагират мъжкото и женското тяло по време на сексуален акт? Какво поражда сексуални разтройства, как да ги разпознаем, начин да предпазим себе си и децата си от тях? За какво служи сексът?
  • Отношение към тялото. Как да се подобрят чувствителността и усещанията в него, за да се създадат умения за лична граница в сексулността? Как умението да създаваме добра връзка със собственото ни физическо тяло помага да влезем спокойни в сексуално взаимодействие с друго тяло?
  • През какъв цикъл преминава един сексуален контакт? Какво е последствието ако той бъде нарушен или не съвпада с този на партньора?
  • Видове сексуално желание и влечение. Къде се „дяна“ желанието за секс? Основни причини за неговата загуба. Какво може да ни го върне?
  • Функция на сексуалните фантазии. Къде е границата между фантазии и извращение?
  • Оргазъм - видове, истина, митове.
  • Разговор с партньора.
  • Разкриване на идентичността на жената – „Коя съм аз като сексуална жена?“

Какви са ползите за вас от обучението?

✔ Ще опознаете и ще приемете вашата секусалност с нейните индивидуални и уникални особености;

✔ Ще се научите да създавате вашето собствено сексуално пространство, което ще увеличи вашето сексуално желание;

✔ Ще научите как да изпитвате всички видове оргазъм;

✔ Всички знания ще помогнат да създадете удовлетворяващи ви сексуални взаимоотношения, което наред с любовта е основа за здрава интимна връзка.

ФОРМАТ НА ОБУЧЕНИЕТО:

✔ Лекционна част – 20%

✔ Учене чрез преживяване(различни упражнения и активности) – 55 %

✔ Споделяне в двойки и група – 25%

✔ Средата е напълно защитена, а упражненията - запазващи достойнството и неприкосновеността на участниците. За удобството на участниците се препоръчва да бъдат със спортни дрехи и обувки.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО ОБУЧЕНИЕТО?

✔ За жени готови активно да се включат в изследване на собствената си сексуалност, да поемат отговорност за собственото си щастие, удоволствие, удовлетворение от себе си;

✔ За дами, които са готови да разберат сексуалността въобще и своята собствена сексуалност;

✔ За любопитни жени към себе си и своите индивидуални процеси;

✔ За онези, които споделят твърдението, че сексът е в основата на интимната връзка;

✔ За жени, които желаят да предадат своя полезен опит на децата си.

В КАКВИ СЛУЧАИ ФОРМАТЪТ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НЕПОДХОДЯЩ?

✔ Ако има преживяно секусално насилие, обучението може да бъде полезно, но не може да излекува болката. В тези случаи е необходимо да се работи отделно или индивидуално в терапия;

✔ Ако се разчита на секса като единствено нещо, което ще реши криза във връзката;

✔ Ако живееете с партньор, който ви оказва финансово, емоционално, физическо или сексуално насилие;

✔ Ако очаквате магично или духовно преживяване;

✔ Ако живеете с човек, който не обичате, но се страхувате да го напуснете;

✔ Ако сте сигурни, че няма какво ново да научите и ще дойдете само за да си го докажете отново;

✔ Ако мислите, че Вие сте различна и на Вас никой не може да помогне да разрешите проблемите си.


За Гинка Георгиева:

✔Психолог и психотерапевт с дългогодишен опит.

✔Специализирала в Киевски гещалт институт - теми свързани със сексуалността.

✔Работи като фасилитатор с метода Фамилни констелации, водещ на семинари, обучения и терапевтични групи.

✔Специализира в широк спектър - от психологически методи на работа, като лекуване на травми от детството, травми от сексуален характер, консултиране, семейна терапия.

✔Работи с възрастни, двойки и семейства - индивидуално и групово повече от 6 години.

ОБУЧЕНИЕТО СЕ ПРОВЕЖДА В 3 ДНИ:

04.10.2019г./петък/ - 19:00ч - 22:00ч
05.10.2019г./събота/ - 10:00ч - 18:00ч
06.10.2019г./неделя/ - 09:00ч - 17:00ч

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: ХОТЕЛ ТРАКИЯ СОФИЯ

ЦЕНАТА ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ДО 06.09.2019г. Е 240ЛВ.

ЦЕНАТА СЛЕД 06.09.2019г. Е 290ЛВ.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

✔1 час индивидуална сесия с Гинка Георгиева;

✔ Участие в тридневен тренинг;
✔ Материали по време на тренинга;

✔ Кафе - паузи по време на тренинга;

✔Достъп до затворена фейсбук група;

✔ Участие в 7-дневно онлайн предизвикателство: "Интимността в нас като път в интимността с любимия"

✔ Наръчник „Практики за двойки, които развиват чувствеността и възвръщат желанието за близост";
✔ Наръчник „Предоговаряне в интимната връзка"


Какво казват дами, участвали в тренинга?„След обучението на Гинка се чувствам много по-свързана със себе си и по-женствена. Въпреки че съм посещавала много тренинги, смело мога да кажа, че това е най-доброто обучение за отношения, на което съм била. Работата с Гинка ми помогна да постигна точно онова, което искам в личен план, тя е невероятен човек и терапевт, често я препоръчвам на приятели и познати.
К.К.


„Дойдох на обучението, заредена с любопитство, исках работа в група - с опити, със споделяне, искаше ми се да си тръгна с нещо, което мога практически да приложа, с удовлетворение - получи ми се по всички точки. Само удовлетворението беше много по-високо от очакването"
П.Д.


„Благодаря ти още веднъж за искреното и отдадено на всички нас обучение, в което ти сподели толкова много истинност. Истината е, че практично насочените обучение, дават най-много осъзнаване и резултати. За пореден път осъзнах, че да бъда жена е е отговорност, която нося пред себе си и света, който ме заобикаля. Да бъда жена, не е просто да имам хубаво тяло, лице, да бъда любовница, съпруга, майка, осъществена личност. Да бъда жена е отговорността да съзнавам, че аз мисля, чувствам. Да изживея себе си означава едно единствено нещо - да живея в любов, и в тази любов разцъфва всичко истинско в мен. Благодаря ти, неповторима, Гинка!
С.Т.

Всяка дама заявила желание за участие бива допусната до обучението след предварително попълнена анкета, която ще получи на e-mail.

Това е покупка без риск! Уверени сме в ефективността и добавената стойност на събитието, но ако по някаква причина не останете удовлетворени, ще се постараем да коригираме това или да възстановим заплатената от вас сума.