Гинка Георгиева

Индивидуални
Консултации

Време отредено само за Вас, в което мога да помогна по конкретен проблем, подхождайки персонално.

Като треньор по личностно развитие и сексолог имам опита да помагам на своите клиенти и при индивидуални форми на консултация. Груповите занимания, които провеждам в цялата страна са ориентирани към хора, които могат да се възползват от енергията на групата и уютът за възприемане на информация, който остава при сформирането на компактна маса от хора.


Наясно съм, че не за всеки от вас, това е комфортно. Груповите обучения и тренинги са насочени към по-общи проблеми, засягащи личността и секса. Ето защо, за мен е удоволствие да ви предоставя и възможността за индивидуална среща с мен - време отредено единствено за вас, в което ще получите професионална консултация и подкрепа за проблем.

Можем да направим това на място ул. "Перущица" 2 или online, чрез Skype. Уговарянето на час става чрез следните контакти 0885 805 444 или просто използвайте контактната форма на Healing Words, за връзка с мен.

Ако все пак се питате, дали е подходящо да се свържете с мен, научете повече КОГА и ЗАЩО да го направите.

Гинка Георгиева

Цената за един астрономически час от моето време като треньор по личностно развитие и сексолог, е равна на 60 лв. Заплащането става по банков път, на сметка BG38UNCR70001522223587 или на място.