Гинка Георгиева

Казвам се Гинка Георгиева. Работя като психолог и работатата ме прави щастлива, когато знам, че съм успяла да повлияя по някакъв начин нечия болка да бъде заменена с радост.

Основният ми опит е в рещаване на проблемите във взаимоотношенията, в целия им спектър - семейни, партньорски, интимни, сексуални, приятелски. Убедена съм, че всички искаме пълноценни отношения с хората, защото няма по-висша форма на наслада от преживяването, което е споделено с любим човек или приятел.

Много често се случва обаче, взаимоотношенията да са трудни и болезнени, а в сегашните времена виждаме, че разделите са повсеместни, a разводите почти равни на браковете. Тези факти, водят до масов страх от обвързване и като семейство и като връзки и дори и като приятелство. Предпазливи сме, защото се страхуваме от болката и разочарованието на раздялата. Нужно е да възпитаме в себе си едно ново отношение, едно ново познание и разбиране как се създават и как следват да се развиват взаимоотношенията между хората. Това ще ни помогне да развиваме нашите връзки, да ги укрепваме, а ако се стигне до раздяла да знаем как да излезем от тях без да нараним себе си и партньора си.

Ако имате затруднения в създаването и запазването на трайни взаимоотношения, ако често срещате неразбиране или се чувствате сам потърсете ме. Ще получите и моята подкрепа при тежка раздяла, ако сърцето Ви е пълно с болка и тъга. Очаквам да се свържете с мен и ако преживявате състояния на апатия, тревожност, ако усетите че губите смисъла на живота или ако изпитвате нужда от подкрепа в друга област на Вашия живот. Аз вярвам, че всеки човек заслужава да живее в хармония като развива прекрасни взаиомоотношения с хората. Понякога са нужни малко знания и професионална подкрепа, за да намерим най-верния подход към партньора ни, да премахнем погрешните модели на поведение, да се освободим от предразсъдъците, които ни водят до страдание и често и до отчаяние.

Като психолог съм преминала много обучения при едни от най-добрите съвременни психолози, лекари, психиатри, психотерапевти и сексолози както в България, така и в чужбина. Не спирам да се уча и споделям мнението, че развитието и обучението в психилогията продължават цял живот и няма метод или школа, които да бъдат най-добри и да проработят при всеки.

Във всяка консултация или терапия се стремя да вложа не само терапевтичните си умения, а и човешките си качества. Само чрез пълноценна връзка и себеотдаване от страна на психолога, може да се постигне желания резултат и да се достигне до доверие и готовност за работа от страна на клиента.