Груповият секс – ЗА или ПРОТИВ? Личен опит и впечатления…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ето дойде ред и за групов секс да поговорим, като още в началото на тази обширна публикация в блога на Healing Words, бързам да поясня, че това, което пиша е само едно споделено мнение! Дали съм права или не, всеки може да реши за себе си. Единственото, което искам, е да споделя своя личен опит, преживявания и наблюдения.

Всъщност, причината за това писание са многобройните имейли, в които хората искат да узнаят мнението ми по въпроса за ГРУПОВИЯ СЕКС. В пощенската си кутия,(където можете да ми пишете и вие, в случай че мога да съм ви полезна с нещо – Ginka.H.W@gmail.com) за 5 месеца имам поне 20 въпроса, които засягат темата.

Бях приятно изненадана, че мейлите до мен, са написани изключително фино и интелигентно, безупречно издържани граматически, някои от тях доста дълги, много подкрепящи мен самата и дейността ми, и смея да вярвам, че звучат искрено и любопитно.

Разбира се, за мен е голямо удоволствие да споделя мнение, когато усещам, че мотивът е искрен и отговорите, които хората очакват да чуят от мен, по-скоро биха били един ориентир, отколкото експертно мнение.

А въпросите относно груповия секс, бих обобщила в няколко основни, които присъстваха в почти всички писма, като ще добавя и малко предложения от мен. Хората се вълнуват основно от следните неща:

1. Какво е нивото им на познание по темата спрямо другите? – дали са прекалено изостанали (консервативни) или пък напротив?

2. Дали е правилно да го правят или не? – Абе, звучи възбуждащо, но дали е редно? Тук е намесена дори и съвестта.

 

3. С колко човека и в каква конфигурация да го правят? – С двама, трима, петима или цял футболен отбор?

4. Ще могат ли после да обичат и да бъдат обичани отново, ако си го позволят? – отново въпрос на смелост и ценности, но и със силно влечение към различното.

Интересни въпроси, нали? Струва си да бъде даден отговор и да се поговори по темата, защото това са реални казуси и примери за терзания, свързани с груповия секс.

Изобщо, когато се заговори за групов секс, най-често срещаната конфигурация за изпълнението на такъв, е ВЕЛИКАТА ТРОЙКА! Това е така, защото обикновено така се случва, особено след купон, когато се е наложило, някой да бъде подслонен в чужд дом, просто да преспи до сутринта и докато му опъват дивана в хола, взели че го/я и опънали и нея/него. А тя или той после цял живот разказва за незабравимото си преживяване и често е обществена тайна, понеже кой ще устои на изкушението да не се похвали с туй хубаво нещо.

Преди да премина към четворките, искам да подчертая, че наблюденията ми са единствено за хора с нормална сексуалност, нормални копнежи, фантазии и нормално случващи се сексуални актове в зависимост от ангажиментите им, здравословното им състояние, икономическата криза и множество фактори, влияещи сериозно на явлението секс, родители, деца, комшии и др.

ЧЕТВОРКИТЕ, в сравнение с тройките, губят значителна преднина, да не кажем, че като цяло са си доста рядко явление. Ако говорим за класа при четворките, те често са специално организирани, а партньорите, които биват избирани са добре проучвани. Специалистите в областта избират дори двойка участници, в която, трябва да отговарят на критерии възраст, физическо състояние, интелектуално ниво, а дори се обръща и внимание на финансовото положение. Или с две думи – ако искате класен групов секс с партньори от “висока класа”, е добре да сте си учили уроците в училище и да сте амбициозен човек с цели, водещ здравословен начин на живот.

В това мероприятие се очаква хората да се забавляват и ако вашето бельо е на “Опал” Трявна, а мацката в двойката се появи с La Perla, не знам дали ще успеете да се отпуснете и да се насладите на така мечтаното от вас групово сексуално преживяване.

Това ме подсеща за моя близка приятелка, живееща доста разкошен живот, която веднъж ми разказа, как с гаджето ѝ доста набързо избрали партньори за четворка, без да предполагат, че ще попаднат на двама млади безработни студенти, които още влизайки в дома им, не отлепили очи от полилея, дивана и кухненското обзавеждане. Да! И такива ги има. Горките, съвсем забравили за какво са били поканени…

Моята препоръка е, ако решите да се забавлявате и да се чувствате добре в едно каре, по-добре изберете двойка, която е равностойна на вас по всички критерии, които изброих по-горе. Така имате шанс да получите добро преживяване! И още нещо важно – не го правете със съседите, които току-що са се завърнали от село и ви канят да опитате тазгодишната ракия и туршия “на тате”. Разбира се, оценете труда на родителите им, похвалете зимнината и сливовата ракия, пуснете филм, играйте монополи, но пазете територия си!

За ваше добро е! Така не рискувате да узнаете неща, които дори вие не знаете за себе си.

Стигаме и до стойности, надвишаващи “традиционните” тройки и почти “престижните” четворки! Нека завишим числото на участниците и видим, какво се получава в тези случаи на групови полови сношения.

Що се отнася до пърформънси с повече участници, нека отново припомня, че говорим за класа! Там нещата се случват в специални за това места – така наречените “суинг клубове”. Налични са и романтични хотелчета, чиято основна дейност е да организират партита за групов секс, като най-добрите места за това просто търсете в чужбина. Факт е, че и в България имаме приветливи такива места, но все пак…

Аз лично съм имала покани за участие в тройка, дори имам една любима приятелка, която често ми напомня, че от всичките си приятелки, само с моя мъж не била спала!?

Горкият ми мъж, дано не реши, че нещо му има, че не е сред избраните….

Сега ще си позволя да споделя нещо, което наблюдавам при хората, практикуващи редовно групов секс. Това е нещото, което ги свързва и ги подтиква да го търсят отново и отново. Но вероятно няма да ви изненадам с това разкритие. Става дума за консумираните огромни количества алкохол или употребата на наркотични вещества.

Да, мили мои, почти винаги и двете са фактор, когато в интимността участниците са повечко и разбира се, добре е, че има “външна” подкрепа. Не ме разбирайте погрешно – аз дори не пия. Имам предвид, че опиатите действат по-скоро като предпазен щит на човешкото психично, а и физическо натоварване при един групов секс. Все пак, представете си едно слабо женско тяло, което има поставен пенис на всеки свой отвор? Това си е натоварване

Процентът на пробвалите тройка наистина е голям, но малко са тези, които осъзнато и на трезво продължават да го правят даже, ако мога да бъда по-конкретна, кой знае колко впечатлени ентусиасти май не съм срещнала.

Макар че групов секс се практикува още в древността, аз съм категорична, че най-силните сексуални преживявания могат да се случат ЕДИНСТВЕНО В ДВОЙКА, между която има искрена любов и голямо доверие.

Зная, че с написаното до този момент порязах голяма част от фантазиите ви за разюздани преживявания и повторение на секс сцени от оргии, които сте гледали единствено в порно филмите. Но ако ми позволите да ви обясня и защо смятам така, ще приемете нещата далеч по-добре:

1. С постоянен партньор, когото обичаш, можеш да правиш секс без презерватив спокойно, като условие за това е, мъжът да е издържлив. Един мъдър човек казваше: “Да правиш секс с презерватив, е все едно да ближеш сладолед през чорап.” Всички знаем, че има разлика!

Ако лично аз трябва да правя секс с презерватив, не го броя за такъв. Неопитните да са СИЛНО ПРЕДПАЗЛИВИ! Докато не сте създали умения за контрол на еякулацията, задължително ползвайте презерватив и друг вид контрацепция! Само една добра честота на сексуалните ви преживявания, може да ви направи умели любовници! За целта е необходимо единствено да имате до себе си търпеливо и любящо момиче / момче, а не алкохол и наркотици. *Това, което споделям в тези редове, не се отнася за ученици и хора с краткотрайни връзки, а за дълги партньорски взаимоотношения тип брак.*

Това, което ми направи впечатление, че интерес към предпазни средства в практикуването на групов секс, почти липсва! Мили хора, приятели и клиенти, обръщам се към вас – ако ще го правите, защитете себе си и другите достатъчно добре, болестите, предавани по полов път са доста коварни, установяват се доста късно и често имат тежки последствия! Аз не съм медицинско лице, но ви съветвам да обърнете сериозно внимание на това!

2. Преди всичко в концепцията за групов секс, липсва ЕДИНСТВЕНОТО и най-важно нещо в секса – ОРГАЗЪМ.

Истина е, че започвайки секс, всеки от нас се надява да бъде задоволен и да изживее оргазъм. Когато говорим за оргазъм, силен, разтърсващ и продължителен, е нормално изпитващият го да преживее различни силни емоции, понякога смях или сълзи, радост, различни по сила викове, крясъци.

Оргазмите понякога разкриват неподозирани наши страни, понякога доста стресиращи, понякога крайно тъмни. Такъв тип преживяване, може да си позволиш да изживееш, само ако имаш голямо доверие на човека до теб – този, който ще те обича с всички твои състояния, и само ако той е наричан любим или любима. Оргазмите са също едно “чистилище” на болка, която таим в себе си, те имат много по-велика мисия отколкото няколко секундно прибелване на очите. Та на кой случаен би му пукало за теб, ако се случи да свършиш, облян в сълзи или крещейки, като че ли си видял тарантула на дивана?

Аз самата никога не съм правила групов секс и не знам дали е ми е писано да правя. По-скоро не! Срам ме е, искам да си викам, колкото си искам и хич да не ми пука; да не говорим, че колкото повече викам, моят мъж толкова повече подаръци ми подарява, едва ли друг би го направил…

Не знам дали вие да го правите, наистина не знам, ако мислите, че това ще запали страстта между вас или пък любовта, аз откровено се съмнявам, по-скоро ще искате още и още.

Мили мои, ако пробвате и ви хареса (пак да напомня за предпазните средства, а за химичната подкрепа вие решавате), много е възможно това да се окаже вашата наслада в този живот, но ако не ви хареса – няма проблем. Вие сте си човек като повечето на тази земя, ако след групов секс във вас не остане радост и задоволство, по-добре се откажете.

Знаете ли това, което виждам при практикуващите групов секс е, че липсва радост по лицата ми, по скоро изглеждат сериозни и тежки като политици. Ако няма да е весело, защо ми е за бога, ако няма да има баница, не искам да го правя.

Ако пък искате безпаметни преживявания с човека до себе си, но някак си времето е направило така, че страстите и желанието да избледнеят, тук вече аз и всички мои колеги, може би ще ви бъдем полезни. Обичам ви![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]