​​Какво е за мен сексът?

Пиша тази статия, за да изясня няколко важни неща, а именно – кога мога да съм ви полезна в качеството си на сексолог и треньор по личностно развитие и в кои случаи няма да мога да бъда до вас, за да разчитате на професионалния ми опит и познания.

Много пъти съм казвала, че за мен сексът е най-прекрасното и евтино удоволствие, което можем да си доставим (особено по-време на криза). Освен това обаче добрият секс е много точен критерий, който определя до каква степен има любов в една връзка, на каква степен е развито уважението към партньора до вас и доколко си позволявате да се доверите на любимия.

Преди всичко, добрият секс, е онзи заряд, който ни кара да обичаме живота и да направим най-доброто, което ни е заложено по природа – да проявим всичките си таланти, дарби и умения, да бъдем успешни, да бъдем помагащи, добри, състрадателни и най-вече ЩАСТЛИВИ!

Това, което ще кажа сега, е нещо, което казвам винаги при добра възможност, и е изключително важно за мен и всички вас, които ще потърсите помощта ми.

Приятели, близки, бъдещи и настоящи клиенти, бих искала да знаете, че за мен сексът е пряко свързан с любовта и вярвам, че неговото качество може да достигне върхове, само ако тя присъства във взаимоотношенията с вашия партньор!

Също така, силно вярвам и знам, че един добър секс, може много да затопли и подобри взаимоотношенията в една двойка, а може и отново да възроди една позабравена любов.

Затова толкова силно желая със знанието, обученията и индивидуалните консултации, които правя, все повече хора да могат и правят своя здравословен, невероятен и уникален за тях самите секс!

За съжаление, това, което имаме като природен инстинкт в днешно време, в свят с много големи изисквания и претенции за качество, е крайно недостатъчно и много често, разчитайки само на него, оставаме крайно разочаровани и тъжни.

Правим секс не заради себе си, а по задължение. Понякога допускаме и грешки, които често струват много, особено тези свързани с физическото и емоционалното ни здраве. Дори и по-лошо – решаваме, че сме сбъркани, че на нас нещо ни има или пък намразваме противоположния пол, затова че не умее да ни достави наслада. Често се затваряме в себе си и отказваме да правим секс, като запълваме празнотата с преработване, странни хобита и се отдаваме в служба на другите.

Ако имате какъвто и да е проблем, свързан с описаното до момента, то знайте, че аз мога да ви бъда полезна единствено когато:

 • вярвате, че сексът е могъща сила и е едно от най-големите удоволствия на земята и знаете, че да го имате и да го заслужите, ще трябва добре да се потрудите;
 • искате да подобрите сексуалните си умения – да доставяте и да изпитвате повече удоволствие и радост в леглото;
 • искате да увеличите апетита си за секс (често се случва той да липсва в дългите връзки);
 • имате неясноти по въпроси свързани със секса;
 • сексът липсва или качеството му застрашават връзката ви;
 • искате да знаете как да се предпазвате от болести и нежелана бременност;
 • как да говорим с деца и тийнейджъри за секс;
 • да научите и разширите представите си за секса, както и в какво се крие в огромната му сила;

Аз съм Гинка Гоергиева и чрез Healing Words се опитвам да достига до всички вас, които се нуждаете от съвет и професионална помощ по някои от гореизброените въпроси, свързани със секса. Аз не съм доктор или медицинско лице.

Практиката ме е срещнала с много и различни случаи и аз ще бъда максимално откровена пред вас, като ви кажа, че има въпроси, по които не бих могла да ви бъда от полза.

Ето и кратък списък на проблемите, при които аз не мога да ви помогна:

 • ако страдате от вид психично разстройство;
 • ако се отдавате системно на групови сексуални практики и нямате намерение да се откажете от тях, за да подобрите живота си;
 • ако употребявате упойващи вещества, наркотици или друг вид опиати и алкохол;
 • нямам никакъв опит с хомосексуални двойки. Няма как да ви бъда полезна и при такъв тип междуличностни и сексуални проблеми.

Надявам се, че бях достатъчно изчерпателна, засягайки основни въпроси и ситуации, в които можете да разчитате на мен като професионалист, както и обстоятелства, при които няма да бъда от полза.

За мен е важно сексът да се случва с любов, лишен от субстанции, застрашаващи здравето, и да бъде между мъж и жена! Това е моят модел и вяра за едни хармонични и щастливи взаимоотношения. Именно тях ще препоръчам и на вас.