Кой прави секс като Юлий Цезар?

За много хора cеkcът е място, в което могат наистина да докажат кои са, да наложат цялата си мощ и сила, да получат потвърждение, че са най-добрите.

Независимо, че такъв смисъл „аз съм дъ бест евър“ в cекcуалното себеизразяване влагат и двата пола, то тази статия е за мъжете завоеватели .

жена, взаимоотношения

За такъв човек, cеkcът до голям степен ще е инструментален и техничен и ще се наблюдава стремеж към съвършенство. Основната емоция, която ще видите в него е гордост за невероятните му възможности. Не бива да се учудвате, ако се окаже, че той разбира и знае много по-добре от вас какво ви харесва и какво вие желаете. Ако случайно се опитате да възразите и предявите претенция, със сигурност ще ви бъде казано, че сте първата на която това не ѝ харесва, а всички останали преди вас са били във възторг.

Не си позволявайте  и най-малък намек на недоволство у критика към такъв мъж, а още по-недопустимо е да го сравнявате с минал ваш добър сексуален опит. Жени преди вас са се постарали доста, за да се чувства той божествен, а вие искате да развалите тази представа? Онези преди вас са викали от началото на половия акт и час след това, може би с вас нещо не е наред?

Усещате хумора ми, но ако сте били или сте в такива отношения, разбирам, че не ви е лесно. За да може човек спокойно да сподели притесненията си в секса, са нужни голяма доза близост и доверие, които е трудно да бъдат обезпечение от виртуозният изпълнител. Това което го вълнува е, да докаже своята идентичност, удовлетворяването на партньора потвърждава за пореден път думите „Аз съм истински мъж!“. От вас се очаква не да ви е хубаво, а да викате и благославяте.

Такъв мъж може да изпита паника и при най-малкия cекcуален проблем, буквално целият му свят ще се срива. Той никога  няма да пожали средства за вълшебни добавки, които ще увеличат потентността му. Ако не потвърждавате гениалността му и не признавате божествения любовник в него, много е вероятно да се сблъскате с изневяра. Ако се противопоставяте, той ще обърне света, докато не намери човек който ще потвърди, че той е най-добрият в леглото на този свят.

тъжен мъж

Разбира се, че не всичко е толкова черно. Такъв мъж има предимства, които ние по- семплите в cеkcа не притежаваме, а и не бихме се докоснали до тях. Той е жаден за ново. Знае необичайни неща. Неуморен е в това да се интересува и експериментира.

Емоционалността е слабото му място и това остава най-сложното за него. Ако имате повече кураж и търпение с такъв страхотен любовник, радвайки се на техниката, успеете да докоснете и душата му така, че той да разкрие емоциите си, тогава наистина можете да се радвате на божествен cеkc.