Скритите правила, които разрушават връзките

0(0 Отизиви)

За курса

Защо се разрушават семействата? Обичахме се, но се разведохме! Можем ли да избегнем развода? Можем ли да спасим брака? Дали хората се развеждат, защото си е отишла любовта? Любовта никога не си тръгва просто така! Когато хората в брак казват „Любовта свърши“, едва ли осъзнават, че за тях е било трудно да я поддържат. Любовта става размито понятие, когато е оплетена в неизговорени думи, безотговорност, мързел, манипулации и борба за власт. Но защо хора които са се обичали толкова силно в началото, започват да се ненавиждат и да искат да се разделят? Представете си картина, в която двама души играят тенис, те са заедно и се виждат един друг, но само единият играе тенис, а другият скача на въже. В тази игра на тенис, победител няма, има губещи, докато всеки играе своята игра, с нейните правила, очаквайки своя резултат. Тази метафора описва болшинството семейства, в началото двамата ентусиазирано и отдадено играят тенис, а малко по-късно всеки си играе каквото иска. Стига се до задънена улица, в която днес е лесно кажеш, че изходът е-развод. Дали все пак няма и друг вариант, освен разводът? Да, категорично могат да се спасят дългите връзки брака или има много какво да се направи, преди да се вземе решение за развод. Тенис-въжената игра може да се прекрати, когато хората започната да говорят на един език и осъзнаят, върху какви явни или скрити правила живеят. Да се види върху какво лежи връзката, да се обърне внимание как се взимат решенията, дали единият решава или всичко се обсъжда. За много хора, основата на брака не е видима, а тя много различна при различните договорености. Онова което крепи един брак, може да бъде смешно и недопустимо за друг. Тези лекции са за всеки, за който връзката или брака са нещо ценно и значимо, чрез тях ще, разбере как е изградил своята връзка, ще види по-ясно откъде идват сложните ситуации и ще научи начините за преодоляването им.
Покажи повече
Какво ще науча?
 • N Преди всичко, ще разберете своите вярвания за семейство и може би още тук, ще получите голямо осъзнаване.
 • N Ще разберете защо близките на партньора ви, се държат именно по този начин с Вас.
 • N Ще разберете към кой тип модел принадлежи Вашата връзка или брак, ще видите кои са слабите места на този тип взаимоотношения и ще можете по-лесно да ги преодолявате.
 • N Възможно е, след лекциите Вашето осъзнаване за семейство или партньорство да се промени и да пожелаете да изградите по нов начин взаимоотношенията си.
 • N Лекциите ще Ви помогнат да избягвате битовите скандали, а да се научите да говорите за значимото за Вас
 • N Ще видите, че успешната една връзка се случва на база ясна договореност, която трябва да се предоговаря периодично и че не всичко, пасва на всеки.

Учебна програма на курса

Скритите правила, които разрушават връзките

 • Входна лекция
  41:40
 • „Силният мъж, онзи за който мечтаят повечето жени“
  38:00
 • „Ние заедно сме едно цяло, идеалът за любов и романтика“
  55:00
 • „Силната жена, гръбнакът на семейството, онази на която всички се възхищават“
  38:00
 • „Отворена връзка, ние сме свободни хора, които нямат задължения един към друг“
  39:00

Отзиви

Все още няма коментари за този курс
Все още няма коментари за този курс
39.00 лв.

За кого е подходящ курсът?

 • N За всички на които са в трудни връзки или им предстои да създадат дългосрочни отношения.