Facebook рубрика „Съвети за любящи взаимоотношения“

Добре, признавам си – отдавна не съм писала в блога, но не ме съдете строго. Простете ми! Обещавам, че през новата година ще намирам повече време за да правя това и да съм ви полезна с повече авторски статии, свързани с личностното развитие, сексологията, взамоотношенията между мъжа и жената и всичко останало, което съм възприела като моя мисия и призвание – а именно, да ви помогна в подобряването на личния ви живот.

Благодарна съм на всяка среща с вас и ангажиментите ми свързани с лекциите и популяризирането на дейността, която извършвам чрез Healing Words и не без безценната помощ на Наталия Кобилкина и Академия „Щастлива жена“. Именно тези срещи ме зареждат с оптимизъм – когато видя жени, решени да постъпят правилно спрямо себе си и партньора си, но и с мъничко тъга, че все пак много от вас изпитват затруднения и дискомфорт при определени казуси, засягащи сексуалния живот, съвместното съжителство и хармонията ви.

Знаете, че използвам социалните мрежи активно, като най-лесен канал за комуникация с вас и именно това е причината за този анонс! Реших да стартирам малка рубрика в официалната facebook страница на Healing Words , чрез която ще получавате още малка част от мен и моя опит като сексолог и треньор по личностно развитие в Бургас.

Представям ви „Съвети за любящи взаимоотношения“ – които ще стартират от следващата седмица във Facebook страницата ми, както и другите две най-големи социални мрежи – Instagram и Google+.

Чрез тях ще се опитам да ви споделя ценен опит от света на взамоотношенията между НЕГО и НЕЯ, да ви дам няколко добри идеи за подобряването му, както и оцеляването в този свят.

Надявам се, че ще са ви полезни и приятни. Възможно е някои от тях да повдигнат дискусия и да ви провокират сериозно, но нека видим!

Благодаря ви, че сте наоколо и че четете тези редове в личния ми блог!

До скоро!