Гинка Георгиева специалист взаимоотношения

Как протича една консултация?

Заедно избираме мястото на срещите ни. Вариантите са  в офиса ми в София, Бургас или онлайн, както и времето, в което ще се проведат.

Първите две срещи са опознавателни. Посветени са на това да получа максимално много информация от Вас, чрез която да мога да анализирам и оценя ситуацията, в която се намирате и след това, да споделя с вас моите предварителни наблюдения и препоръки.

Ще ви помогна да уточните Вашият желан резултат и да поставим заедно реалистични цели.

От Ваша страна, в тези сесии Вие ще прецените, аз ли съм психологът с когото ще можете да работите, да се чувствате спокойни и да ми се доверите.

Много често, още при първата ни среща, е възможно да да се появи облекчение, разбиране, както и някои малки промени, осъзнавания, но това не е главната ни цел.

Това, което е най-доброто за Вас е, да разберем същността на проблема Ви и да очертаем етапите и особеностите на нашата последваща работа.

На този етап, сключваме договор за продължително сътрудничество, с което можете да се запознаете тук.

  • Първи Етап - Какво Ви доведе при мен?

    Най-общо казано, Вие ми  разказвате за ситуацията, която се намирате в момента, това, което считате за важно и нужно.

  • Втори Етап - уточняващи въпроси.

    Това са уточняващи въпроси, които могат да засегнат разказа Ви и самия проблем. Могат да се отнасят и за други фактори, които са важни и влияят на Вашата ситуация. Докато Вие говорите, аз ще си позволявам да споделям своите наблюдения и хипотези.  Ще ви показвам, кое е това, което забелязвам и това, което ще Ви помогне да видите Вашата ситуация от друг ъгъл.

Ако по време на работата ни, възникват във Вас каквито и да е било чувства, мисли или въпроси, смело ги внесете в нашия разговор. Те са много важни за дълбокото разбиране на Вашата ситуация и не се появяват просто така.

Чувствайте се свободни да ми задавате въпроси относно моята квалификация и опит.

Как протича консултацията в офиса?

Офисите ми са в Бургас и София. Опитайте се, да пристигнете няколко минути по-рано преди началото.

Аз ще Ви посрещна лично и ще Ви поканя да седнем един срещу друг. Малко преди края на срещата ни, аз ще Ви предупредя, така че, да можем да завършим спокойно.

В края на сесията ни, Вие заплащате консултацията и ако сте готови уговаряме следващата ни среща.

Как протича консултация онлайн?

Ние се срещаме в уговорения час онлайн  чрез избрано приложение /Skype, Massanger, Viber/. Добре е да си осигурите удобно място и да се погрижите, да бъдете напълно необезпокоявани по време на сесиата.

Ако се появат някакви технически неуредици, времето ни за среща ще се увеличи.

Както и при другите ни срещи, няколко минути преди края на срещата ни, аз ще Ви предупредя за оставащото време и така ще приключим.

Колко струва консултацията с мен?

Нови клиенти и такива, с които се срещаме онлайн, заплащат предварително по банков път.

Консултацията е на цена от 80 лева и продължава 1 час.

Цената за двойки е 100 лева, продължава 1 час и 30 минути. След заплащането по банков път, получавате фактура по имейл.