Сексът и връзките – как да изпитвате радост от тях

Гледайте и слушайте Sex Cast – българският подкаст за секс и връзки. В него си говорим за проблеми в секса, с които всички се сблъскваме, но малцина си признават. Не сте сами. Има начини да върнете интимността във връзката си, да се радвате на пълноценни отношения с партньора и на радост от сексуалните си преживявания.

Следете официалния Youtube канал на Healingwords – един от най-бързите начини да прецените имате ли нужда от среща с психолог-сексолог или можете да се справите сами с проблемите в секса.

🎙🔥 SEX CAST еп.1 - Къде се дяна желанието след децата?

🎙SEX CAST е българският подкаст за секс и връзки.

🎬В епизодите ще чуете отговорите на всички онези въпроси, за секс, взаимоотношения и любов, които остават незададени.

💖Гинка Геориева е психолог и ...
сексолог с дългогодишен опит и огромна експертиза. С нея ще развенчаем много митове и ще поговорим за истината за сексуалността, такава, каквато е.

⭐Абонирайте се за нашия канал и следете следващите епизоди!
Instagram @healingwords.bg
TikTok @healingwords.bg
Email: healingwords.gg@gmail.com

😍 Научи повече за курса "Истината за женската сексуалност", както и за всички други курсове тук 👉 healingwords.bg/kursove/
[+] Show More

Какво е сексолог? | Гинка Георгиева

Има много интерес около думата "сексолог" и с това видео искам да ви дам повече информация и разбиране относно тази професия.

Повече можете да научите на healingwords.bg
или:
♥ FACEBOOK: http://bit.ly/2MIZdo6

♥ INSTAGRAM: http://bit.ly/2Zzi72G

...
SUBSCRIBE: http://bit.ly/2XY0yZv

Вашите въпроси можете да ми зададете на e-mail: ginka.h.w@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В този канал ще се старая да Ви споделям полезна информация, която достига до всички Вас, за да дам това, което мога, чрез познанието и опита си. В канала на Healing Words ще можете да откриете полезно съдържание на теми свързани с партньорски взаимоотношения, близост, интимност, сексуалност, но всичко това през призмата ЕДИНСТВЕНО И САМО НА МОНОГАМНИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ЛЮБОВТА.
[+] Show More