Защо е важно да се доверите на психолог-сексолог и да получите подкрепа от опитен специалист?

Почти всеки от нас се е изправял пред сексуален проблем в даден етап от живота си. За съжаление, все още съществуват много клишета и табута относно затрудненията в интимните отношения, което ни пречи да се избавим бързо от тях. Страхът или срамът ни спират да потърсим професионална помощ, а в същото време се чувстваме безсилни да се справим сами.

Като психолог-сексолог съм срещала немалко обезсърчени хора, които търсят вината в себе си или не разбират защо даден проблем се проявява именно при тях. Срамуват се да споделят затруднението си и прибягват до универсални решения в интернет, които не дават резултат. Така се отприщват емоции като отчаяние или гняв, а връзката с партньора става все по-нестабилна.

Затова в практиката за мен са важни индивидуалният подход и личният контакт. Преди да специализирам като сексолог, завърших психология – това ми помага да стигна до същността на проблемите, които причиняват едни и същи тревожни мисли, обсебват съзнанието на клиентите ми и ги поставят в повтаряеми ситуации.

В работата ми на психолог-сексолог оказвам подкрепа на хора, изпаднали в сложна житейска ситуация, претърпели са сексуална или друга травма, сблъскват се с тревога или вид сексуално затруднение. Подготвям конкретни стъпки и практически задачи, съобразени с културните ценности, религия, вярвания, мироглед и темперамент на човека срещу мен.

Изграждаме взаимно доверие не само заради дългогодишния ми опит и квалификации, но и защото залагам на искреност и човечност в отношенията. Моята специализация са сексуалните проблеми, но опитът ми показва, че зад тях най-често стоят психологически и емоционални причини.

Срещите ни ще ви помогнат да заздравите и спасите връзката си, да изградите хармонични отношения с партньора, със света около вас и най-вече със самите себе си. Не на последно място – ще се радвате на пълноценен сексуален живот.

Ако вече сте се решили на смелата крачка да потърсите помощ и искате да ви консултирам като ваш психолог-сексолог, изберете една от опциите по-долу:

сеанс Гинка Георгиева
ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ

Време отредено само за Вас, в което мога да помогна по конкретен проблем, подхождайки персонално.

сексолог Гинка Георгиева
РАБОТА СЪС СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ

Семейната терапия ще ви помогне да създадете нови навици във взаимоотношеняита си, да имате яснота за бъдещето на връзката си.

групов сеанс
ГРУПОВИ СЪБИТИЯ

Предстоящи тренинги, обучения и семинари - онлайн или на живо.