Най-уязвими се чувстваме, когато липсва баланс в интимния ни свят. Изневяра, неудовлетвореност, сексуални затруднения, отчуждение. Това са само малка част от проблемите в една връзка, с които аз, като психолог-сексолог, мога да ви помогна да се справите.

Вярвам, че всеки притежава силата да преодолее изпитанията, които се изпречват на пътя му, но понякога има нужда от малко помощ, за да отключи тази сила.

Преломен момент да се обърнете към терапевт е, ако често се изолирате от партньора или се обвинявате взаимно. Смазва ви чувство на отчаяние и безсилие и потискате емоциите, които ви носят радост.

Като психолог-сексолог ще ви помогна не само да превъзмогнете затрудненията, но и да изградите пълноценна връзка с човека до вас. Грижата за емоционалното състояние на хората, които ми се доверяват, тяхното щастие и благополучие са мой основен приоритет.

Мога да ви бъда полезна за индивидуална или семейна терапия и работа по сексуални въпроси

 Сложни отношения – когато ви липсват близост, топлина и нежност, чувствате се самотни и имате проблем с комуникацията в двойката.

 Сексуални затруднения – трудно изразявате желанията и предпочитанията си, усещате незадоволеност в сексуалната сфера – липса на удоволствие и оргазъм при сексуален контакт, загуба на ерекция или бърза еякулация.

 Вътрешни конфликти, свързани със сексуалната ориентация – приемане на собствената идентичност и преодоляване на болката от дискриминация, тормоз и отхвърляне.

 Сексуална зависимост – психолог-сексолог може да ви обясни, че това състояние е по-опасно, отколкото звучи. Понякога води до рисково сексуално поведение и разрушава дълго градени връзки.

 Изневяра – разбиране на причините, довели до нея. Възстановяване на доверието и уважението след случай на изневяра.

– Семейни конфликти – разединение и неоправдани очаквания за съпружеските роли; имате културни различия по отношение на секса или ви липсва сексуален интерес.

 Заболяване в семейството – адаптиране на членовете на семейството към новата ситуация, с оглед на проблемите и затрудненията, предизвикани от нея.

 Семейни кризи – усложнения при двойки, живеещи заедно дълго време; проблеми с отношението към парите или предизвикателства пред семейства с малки деца и тийнейджъри.

Колко струва консултацията с мен?

Готова съм да отговоря на всички ваши питания, свързани с моята квалификация и опит.

Консултация

Цената за консултация на двойки е 100лв и е с продължителност 1ч и 30мин