Правило № 1 за комбинацията „успешен мъж + щастлива жена“

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Обичам да започвам с разни истории. Използвам следната, за да ви потопя максимално добре в това, което предстои от следващите редове, а именно – да ви разкрия най-важното и ЕДИНСТВЕНО правило за комбинацията „Успешен мъж+щастлива жена“.

Ако ви звучи прекалено идеалистично и непостижимо, по-добре не спирайте да четете! Защото приказката започва ето така…

Имало едно време едно кралство, в което живели крал и кралица, заедно с едничката си дъщеря. Дъщерята пораснала, дошло време да се омъжва, дошъл принцът на бял кон от съседното кралство, оженили се, родили им се много деца и живяли много, много щастливи до края на дните си. Тривиално и захаросано, разбира се, но такива са приказките и с тях пораснахме и ние. Те образуваха представите ни и ни караха да мечтаем за подобни сюжети и в личния си живот.

Представяхме си светове, където всичко е щастливо и прекрасно, потънало в разкош. (Е, от време на време се появява някой змей, но той е нищо работа…) След приказния разкош и детските години, дойдоха и романтичните филми, където момичето задължително получава най-богатия, най-красивия и най-добрия мъж на планетата. Като бонус, към всичко това, се оказваше и че в леглото е като бенгалски тигър, а между краката като кон. Абе, чудо!

И може би, всяка една от нас е подхождала с абсолютната вяра, че любовта съществува и точно ТЯ Е принцесата от приказките или градското момиче, което ще получи мускулест пичага, който забравя кога да свърши, щом се стигне до секса? Е, почти.

По-скоро избираме партньор, заживяваме и чакаме да видим какво ще стане. И чакаме, чакаме… Например чакаме, като се събуди, да ни поднесе кафето в леглото, да ни каже колко сме красиви без грим? Или пък, че сме единствените на света и това да напълни очите ни със щастие!? Чакаме да се сети, да ни направи изненада, от която свят да ни се завие, чакаме го и да си покаже чувствата пред хората… Абе, чакаме си го бая и в един момент се усещаме, че това няма нищо общо с приказките и красивите филми.

Да, мъжете са недосетливи, ще си кажете, това е нормално. Е, обожавам мъжа си, но в началото на брака ни, ако го целунех на улицата, се дърпаше като ужилен, а после се карахме поне за две седмици, докато той ми обяснаваше, че всъщност не обичал да си показава чувствата навън. Боже какъв срам!? Да, и приятелките ми имаха същия проблем.

Все бяхме за нещо забравени. Я за повод, я за празник, през който отново чакаш нещо да се случи. Да получиш подарък, внимание… Взаимно се убеждавахме, че мъжете са просто такива. Те са от друга планета и няма оправия за тяхната „болест“.

Ставаше и все по-зле. Заживявахме с убеждението, че мъжете са дори и мързеливи, егоисти, неблагодарници, не пипат нищо, сякаш по-добре без тях и ако случайно, някъде има мъж мечта, той или е на Анджелина Джоли или пък най-вероятно си има любовница.

Но всичко това измаря изключително много и аз трябваше да предприема нещо в коренно друга посока. Като всяка жена, която иска да обърне всичко това и иска цялото щастие на земята, трябваше да изясня за себе си, какво точно означава това мое ЩАСТИЕ.

Замислих се сериозно и достигнах до заключението, че това са само няколко „дребни“ неща, към които да се стремя и за които да живея – да съм фина, слабичка и секси, и МЪЖЪТ ДО МЕН ДА МЕ ОБИЧА И ОБОЖАВА!

Да ме подкрепя във всяко мое начинание, да ми прави подаръци и изненади, да ме води по луксозни почивки, да ми помага винаги когато го помоля, парите в семейството да са негов ангажимент и разбира се, да е с чувство за хумор и да е изкусен любовник.

След като погледнах списъка си и моя мъж, последва едно голямо „ВЪЙ, ами сега?“. Не исках да се отказвам от нищо написано, исках всичко! Как щях да го имам и възможно ли е изобщо това?

Ако не пробвах, нямаше как да знам, дали е възможно. Почти бях отчаяна, но някъде дълбоко в себе си знаех, че такива мъже има и ако всичките са в Холивуд и само един в България, то по-добре той да е моят собствен.

И се започна!

Обърнах света наопаки, изчетох всички книги за любов и щастливи взаимоотношения, посетих всички възможни лекции и семинари, изследвах хората около себе си, учех се от грешките и успехите им. Не се отказвах, да търся тайната, която щеше да промени мъжа ми така, че той да ме направи щастлива.

Днес, съм щастлива и искам да ви споделя, че положих огромен труд, мъжът до мен, да е такъв, какъвто аз го искам. Да имаш успешен мъж, който те обича и ти си щастлива, отнема време. Това е нещо като процес, малко бавен понякога, но със сигурност по-бърз от диета за отслабване.

Но преди да разкрия тайната на успешния мъж, първо трябва да разкрия една друга, а именно – главната мисия, на мъжете в този свят, е да служат на жените!

Това е! Казах го! Но трябва да им бъде позволено да го правят и ако ние по някакви причини, съзнателно или не, не допускаме това да се случи, МЪЖЪТ се затваря и влиза в къщичкта си като охлювче, затрупан от футбол и безцелни хобита, или най-лошото – сам си намира на КОЯ да служи.

Не случайно, мъдър човек е казал ,,Ако един мъж от обущар не стане крал, вина за това, има жена му!”

Дойде ред да споделя и най-важното, а именно – това велико правило, което ще направи щастливи и него и вас като жена. То е много просто и сигурно винаги е било пред очите ви, но никога не сте му обръщали внимание.

ПРИЕМЕТЕ ГО И МУ БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ВСИЧКО КОЕТО Е!

Приемете го, малко пълен или слаб, с коремче или с косми, понякога мрънкащ, гледащ лошо, хърка или просто си мълчи… Приемате го, заедно с мйка му, сестра му и цялата му рода до девето коляно, приемате всичко, без да осъждате и критикувате.

И му благодарете! Благодарете му на мъжа до вас! Благодарете за това, което е!

Ето и няколко готови благодарности, които можете да насочите към него, веднага щом ги изчетете:

– Благодаря ти, каква късметлийка съм, че точно ти си моя мъж…

– Благодаря ти, ти го правиш най-добре…

– Благодаря ти, много си добър

– Благодаря ти, че си до мен

– Благодаря ти, без теб, аз нямаше да съм това, което съм сега

– Благодаря ти, за дома, децата, прехраната, секса.

Отпуснете се и благодарете постоянно и ежедневно за всичко! Постарайте се, да звучите колкото се може по-искренно. Все пак сме жени! Та, ние оргазъм имитираме, че с това ли няма да се справим?

Защото такъв е животът момичета. Най-голямото щастие за ВАС и за НЕГО се крие в малките неща и правила. Започнете с това и ме споменавайте с добро.

Очаквайте още много и надявам се интересни статии за любовта, секса, живота, взаимоотношенията и семейството. Това е HealingWords.bg, а аз съм Гинка Георгиева – човекът, на който можете да разчитате за съвет и мотивация.

Благодаря ви![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]